YemekHaberleri

Soryaz bitkisinden 14 yemek yapıldı #diyarbakir

Yüzyıllardır Şırnak mutfağının değişmeyen tatlarından olan Soryaz otu Şırnak Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak sanatı bölümü öğrencileri tarafından 14 çeşit yemekte kullanıldı. Şimdiye kadar geleneksel.

Güncel, Haber, Ajansı

59
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@yemekhaberajansi.com.tr

yemekhaberajansi.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları Sabah firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Haber Sitesi Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.