YemekHaberleri

Yemeklere sık tuz eklemeyin

Yemeklere sık tuz ekleme alışkanlığı erken ölüm riskini artırıyor! Yiyeceklere sıklıkla tuz eklenmesinin kardiyovasküler hastalık, felç, koroner kalp hastalığı veya kanser gibi nedenlerden erken ölümle ilişkili olduğunu ortaya koyan araştırmada 501 bin 379 kişi incelendi. Louisiana'daki Tulane Üniversitesi'nden araştırmacılar "Sık sık tuz eklemek erken ölüm tehlikesi oluşturuyor" dedi. İşte araştırmanın detayları!

Güncel, Haber, Ajansı

195
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@yemekhaberajansi.com.tr

yemekhaberajansi.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları CNNturk firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Haber Sitesi Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.